Macho

Fotografie: Basis en Hondenfotografie

Photoshop: Basis en Gevorderd

Thuiscursus: Photoshop Basis en Gevorderd

Reacties

Janneke: 

Een super gezellige en leerzame hondenfotografie workshop gehad. Goede tips en trucs geleerd om mooie foto's te maken in het algemeen en honden in het bijzonder.

Michelle: 

Ik heb een super leuke workshop gehad. Hierbij heb ik erg veel geleerd. Sandra nam alle tijd om mij alles goed en duidelijk uit te leggen. Kortom een echte aanrader 👍

Laura:

Super leuke en leerrijke workshop hondenfotografie gevolgd bij Sandra! Ze heeft veel geduld en geeft met veel plezier haar eigen tips en tricks aan je mee. Aanrader!

Workshop Basis Fotografie € 80,00 (privé workshop)

Beschik je over een mooie digitale spiegelreflexcamera, maar fotografeer je alles op de automatische stand? Raak je niet goed wijs uit de begrippen sluitertijd, diafragma, ISO, witbalans, histogram, belichtingscorrectie, scherpte-diepte, bokeh, enzovoorts?

Lees hier meer.

Workshop Hondenfotografie € 80,00 (privé workshop)

Hondenfotografie is een aparte tak van sport binnen de fotografie. Je hebt te maken met een heel beweeglijk en vaak onvoorspelbaar model. Ik beschik over jarenlange ervaring wat betreft hondenfotografie (portret en actie) en deel graag mijn tips & tricks met jou.

Lees hier meer. 

 

Workshop Photoshop Basis € 90,00 (groepsworkshop)

10.00-16.00 uur incl. lunch 

Ik loods je door je eerste kennismaking met dit geweldige programma heen. Aan bod komen o.a. de volgende onderwerpen: algemene informatie over tools en begrippen, rechttrekken van de horizon... lees hier meer.

 

Workshop Photoshop Gevorderd € 90,00 (groepsworkshop)

10.00-16.00 uur incl. lunch 

Na je eerste kennismaking met Photoshop is het nu tijd voor de extra leuke en iets complexere bewerkingen van je foto’s. In deze workshop komen o.a. aan bod: het maken van een selectie, knippen en plakken... lees hier meer.

 

Thuiscursussen Photoshop Basis en Gevorderd € 30,00 per stuk/€ 50,00 samen

Door de komst van Corona heb ik veel materiaal uit bovenstaande workshops uitgewerkt in twee thuiscursussen. Zo kun je lekker thuis coronaproof en in je eigen tempo & tijd toch aan de slag!

Lees hier meer. 

 

Wil je op de hoogte blijven van de workshopplanning? 

Voor de groepsworkshops kun je de evenementen op mijn facebookpagina volgen of je schrijft je in voor mijn nieuwsbrief: dan ontvang je altijd automatisch bericht als ik nieuwe workshops heb gepland.

Voor het volgen van privé workshops kun je me een mail sturen of me bellen op 06-40583899, dan maken we een afspraak voor jouw workshop.

 

Een workshop bij Sanki Fotografie: ook leuk om aan iemand cadeau te doen!