Sandra Kikken - Sanki Fotografie

Over Sanki Fotografie

Sanki staat voor Sandra Kikken.

Fotograferen is altijd een belangrijk deel van mijn leven geweest.  Als kind freubelde ik al met de analoge spiegelreflexcamera van mijn vader. De natuur en dieren waren mijn favoriete onderwerpen.

Zodra ik genoeg geld bij elkaar had gespaard kocht ik mijn eerste camera. Ik heb er intussen al een paar versleten en de nodige objectieven aangeschaft, cursussen & workshops gevolgd en duizenden foto's geschoten. Ik word nog steeds heel gelukkig van fotograferen!  

Een tweede grote passie waarmee ik me al heel mijn leven bezighoud is schilderen. Beide bezigheden hebben enkele gemene delers: oog voor detail, gebruik van licht, toepassing van compositie en kleur. Fotograferen beschouw ik wel eens als de snellere versie van schilderen. Foto’s zijn voor mij kleine schilderijen.

Het schilderen is me ook erg van pas gekomen binnen mijn fotografie: ik maak mijn studioachtergronden zelf. Dat geeft mijn foto's iets geheel authentieks en daar ben ik trots op! Een foto is op deze manier van begin tot het eind een product van mijzelf.

Ben je zelf fotograaf en heb je interesse in zo'n handgemaakte - en dus altijd unieke - studioachtergrond van goede kwaliteit canvas? Informeer gerust naar de mogelijkheden. 

Naast fotograaf ben ik ook lifecoach/verandercoach bij Kikken Coaching.

 

Sandra persoonlijk

 

Naast fotografie en schilderen houd ik ook van lezen, schrijven, de natuur, koken en lange wandelingen maken met mijn hond Zelda. Naast die dagelijkse wandelingen probeer ik mijn conditie op peil te houden door regelmatig naar de sportschool te gaan. Verder houdt hondenfotografie me ook fit, want ik maak tijdens zo'n shoot heel wat squats! 😊

Getrouwd en moeder van twee volwassen kinderen, een zoon en een dochter. 
 

​Zelda, ik noemde haar net al, is in feite mijn fotomuze. Sinds haar komst in 2010 is mijn fotografie in een stroomversnelling geraakt. Door haar ben ik begonnen met hondenfotografie en geleidelijk aan is dat uitgegroeid tot Sanki Fotografie: fotografie voor dier & dierbaren.

 

Wil je meer weten over mijn kokonihondje Zelda, klik dan hier

Contactgegevens

Sanki Fotografie

Beatrixstraat 9

6191 XL Beek

T 06 40583899

KvK 14096778

sandra@sankifotografie.nl

Op het gebied van grafisch ontwerp werk ik samen met mijn creatieve dochter Soscha, die ook mijn logo heeft ontworpen. Zij kan alles verzorgen op het gebied van (het ontwerp van) drukwerk met foto's, zoals uitnodigingen voor feesten, kerstkaarten, enzovoorts. Daarnaast ontwerpt ze o.a. logo's & huisstijlen en vrije werken.

Op haar site kun je haar werk zien: Soscha art & design.

Bericht is succesvol verstuurd!