top of page
Sandra

Over Sanki Fotografie

Sanki staat voor Sandra Kikken.

Fotograferen is altijd een belangrijk deel van mijn leven geweest.  Als kind freubelde ik al met de analoge spiegelreflexcamera van mijn vader. De natuur en dieren waren mijn favoriete onderwerpen.

Intussen ben ik een aantal camera's, vele cursussen & workshops en duizenden foto's verder. Ik word nog steeds heel gelukkig van fotograferen!

Een tweede grote passie waarmee ik me al heel mijn leven bezighoud is schilderen.

Beide bezigheden hebben een gemene deler: het gebruik van licht, kleur en compositie. Fotograferen beschouw ik wel eens als de snellere versie van schilderen.

Foto’s zijn voor mij kleine schilderijen.

Het geeft me enorm veel voldoening om voor jou je meest dierbare momenten, personen of dierenvriendjes vast te leggen aan de hand van al die kleine fotoschilderijtjes.

Aan elk beeld besteed ik de nodige aandacht en zorg, met een scherp oog voor details. 

  

Naast fotograferen en schilderen houd ik ook van lezen, schrijven, koken & lekkere recepten uitproberen, de natuur & dieren en wandelen met mijn hond Zelda. 

Getrouwd en moeder van een volwassen zoon en dochter, die uiteraard met mijn camera zijn opgegroeid 😊.

 

​Zelda, mijn lieve hond, heeft vervolgens alles in een stroomversnelling gebracht. Sinds haar komst in 2010 ontdekte ik hoe leuk het is om honden te fotograferen. Dus ook zij is opgegroeid met mijn camera en ik ben me door haar in hondenfotografie gaan specialiseren.
 

In 2017 startte ik officieel met hondenfotografie (toen nog onder de naam Fikkie op de foto) en dat is in 2018 al uitgegroeid tot Sanki Fotografie: fotografie voor dier & dierbaren.

 

Wil je meer weten over mijn kokonihondje Zelda, klik dan hier

Blijf als eerste op de hoogte!

Bedankt voor je inschrijving!

bottom of page