Over Sanki Fotografie

Sanki staat voor Sandra Kikken.

Fotograferen is altijd een belangrijk deel van mijn leven geweest.  Als kind freubelde ik al met de analoge spiegelreflexcamera van mijn vader. De natuur en dieren waren mijn favoriete onderwerpen.

Zodra ik genoeg geld bij elkaar had gespaard kocht ik mijn eerste camera. Ik heb er intussen al een paar versleten en de nodige objectieven aangeschaft, cursussen gevolgd en duizenden foto's geschoten. Ik word nog steeds heel gelukkig van fotograferen en ik ben blij dat ik deze hobby heb kunnen omzetten in mijn eigen fotografiebedrijf! 

Ik fotografeer in de buitenlucht met natuurlijk licht of in een studio, je kunt zelf je voorkeur aangeven. Voor de tarieven kun je hier klikken.

 

Ook kan ik bij je thuis langskomen met mijn mobiele studioset. Ideaal voor het fotograferen van kleinere huisdieren die moeilijk in de buitenlucht te fotograferen zijn, zoals katten, konijnen of cavia's. Neem bij interesse contact met me op. 

Sandra persoonlijk

Naast fotografie houd ik ook van lezen, schrijven, schilderen, de natuur en koken. Naast mijn dagelijkse wandelingen probeer ik mijn conditie op peil te houden door regelmatig naar de sportschool te gaan. Getrouwd en moeder van twee volwassen kinderen, een zoon en een dochter.

Zelda, het hondje dat bij mij op de foto staat, is in feite mijn fotomuze. Sinds haar komst in 2010 is mijn fotografie in een stroomversnelling geraakt. Door haar ben ik begonnen met hondenfotografie en geleidelijk aan is dat uitgegroeid tot Sanki Fotografie, fotografie voor dier & dierbaren (huisje-boompje-beestje).

 

Wil je meer over mijn Kokonihondje Zelda weten, klik dan hier

Contactgegevens

Sanki Fotografie

Beatrixstraat 9

6191 XL Beek

T 06 40583899

KvK 14096778

sandra@sankifotografie.nl