Foto-in-foto

Wees creatief met je foto en laat een foto-in-foto maken!  

Heb je een foto die voor jou enorm belangrijk is? Bijvoorbeeld een foto van je overleden ouder(s) of een babyfoto van je kind? Of misschien wel een kinderfoto van jezelf van jaren geleden? Vaak zijn dat oudere foto's die je misschien al was vergeten, maar die het verdienen om in ere te worden hersteld.
Ik kan deze foto's heel mooi voor je verwerken in een nieuwe foto in fine art stijl die je vervolgens als vergroting ergens kunt ophangen. Zo krijg je een prachtige nieuwe afbeelding aan je muur met een waardevolle en subtiele verwijzing naar de bijzondere persoon op de foto ín de foto.

 

Overigens zijn alle foto's leuk om mee te werken voor een foto-in-foto shoot: foto's van je huisdieren of van bijzondere gelegenheden zoals je bruiloft, groepsfoto's van je familie, een mooie natuurfoto: het kan allemaal.
Of je laat één van de foto's uit een fotoshoot bij mij op die manier verwerken in een groter beeld.
Elke foto die voor jou een bijzondere waarde heeft, kan in een nieuwe foto worden verwerkt. 

Ik zorg voor de aankleding en zelf kun je nog voor je eigen kleine props zorgen die voor jouw gevoel bij die foto horen. Denk aan een favoriet leesboek, een bril, een sjaaltje of een sieraad. Laat je fantasie de vrije loop! In overleg bepalen we wat we kunnen gebruiken en samen maken we er een mooi sfeerbeeld van!