Foto-in-foto

Wees creatief met je foto en laat een foto-in-foto maken!  

Heb je een foto die voor jou enorm belangrijk is? Bijvoorbeeld een foto van je overleden ouder(s) of een andere dierbare overledene? Vaak zijn dat oudere foto's die je ergens in een lijstje hebt staan. Ik kan deze foto's heel mooi voor je verwerken in een nieuwe foto in fine art stijl die je vervolgens als vergroting ergens kunt ophangen. Zo krijg je een prachtige nieuwe afbeelding aan je muur met een waardevolle en subtiele verwijzing naar de bijzondere persoon op de foto ín de foto.

 

Overigens zijn alle foto's leuk om mee te werken voor een foto-in-foto shoot: je eigen oude baby- of kinderfoto's, foto's van je eigen kinderen of huisdieren, foto's van bijzondere gelegenheden, groepsfoto's van je familie, het kan allemaal. Of je laat één van de foto's uit een fotoshoot bij mij op die manier verwerken in een groter beeld. Elke foto die voor jou een bijzondere waarde heeft, kan in een nieuwe foto worden verwerkt. 

Ik zorg voor de aankleding (denk aan tafeltje, kleedje, een vaas met verse bloemen of een ander leuk dingetje) en zelf kun je nog voor je eigen kleine props zorgen die voor jouw gevoel bij die foto horen. Denk aan het favoriete leesboek van de overleden persoon, of zijn/haar bril of een sieraad. Of aan de eerste schoentjes van je zelf of van je eigen kinderen. Laat je fantasie de vrije loop. In overleg bepalen we wat we kunnen gebruiken en samen maken we er een mooi sfeerbeeld van!

Tarief

Per foto inclusief aankleding zoals verse bloemen, props: € 59,95.

Je ontvangt hiervoor een digitaal bestand voor afdruk en web-gebruik.